Zonnepanelen

In aanbouw

Van installatie tot eindresultaat

Klik hier voor meer foto's

DE VOORDELEN

Zelf opwekken van energie
U energiemeter loopt terug, met een besparing van 70% bij negen panelen.
Overheid betaalt mee.
Duidelijke garanties op het systeem en het rendement
Montage door bouwkundig en elektrotechnisch ervaren mensen.

ZONNEPANELEN VOOR IEDER DAK

In Aanbouw is als bouwbedrijf in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bewezen betrouwbare factor voor de meest uiteenlopende bouwprojecten. Wat velen niet weten, is dat In Aanbouw door de specifieke bouwkennis van daken en onderconstructies, ook meer en meer bekend staat als een betrouwbare partner in het leveren en monteren van zonnepanelen.

Door zonnepanelen te plaatsen wordt duurzame energie opgewekt. Energie die rechtstreeks wordt aangesloten op uw meterkast. Gevolg is dat wanneer u weinig energie verbruikt, de energiemeter     terug zal lopen en u dus direct bespaart op de kosten.

Duurzaam investeren in uw woning brengt daardoor een forse kostenverlaging met zich mee. Dit resulteert in een aantrekkelijke terugverdientijd van uw investering.

 

WAAROM ZONNEPANELEN

In verhouding tot andere vormen van energiebesparing zoals dubbele beglazing en dak-en vloerisolatie, zijn zonnepalen in aanschaf ongeveer gelijkwaardig, maar doordat de energiekosten de komende jaren alleen maar zullen toenemen en zonnepanelen zelfs energie terugleveren, hebben zonnepanelen uiteindelijk een zeer hoog rendement. Zeker nu de overheid bijdraagt in de aanschafkosten.

De overheid subsidieert zonnepanelen voor 15% van de aankoopprijs tot maximaal € 650,-.

 

HOOGWAARDIGE KWALITEIT

Op het gebied van zonnepanelen bieden wij een uniek compleet systeem aan: Yingli 2250 watt met 9 zonnepanelen en Enphase micro omvormers. De nieuwste soort panelen die zich onderscheiden op het gebied van de omvormers, die de opgewekte energie omzetten in elektriciteit. Waar er normaal gesproken slechts één omvormer voor een heel systeem zonnepanelen wordt gebruikt, wordt binnen het Yingli systeem één (micro) omvormer per zonnepaneel gebruikt.

Het grote voordeel is dat u in huis niet een extra grote “kast” krijgt, waarvan soms wat geluidshinder wordt ervaren, maar dat de omvormers buiten bij de panelen worden gemonteerd. Verder zijn de panelen door deze losse omvormers niet meer afhankelijk van elkaar, maar leveren ze onafhankelijk de energie die ze opvangen. Dat scheelt aanzienlijk op een bewolkte dag, waarbij één paneel bijvoorbeeld veel zon pakt, en een ander paneel in de schaduw ligt. Met de inbegrepen software (de energiemonitoring box) is het mogelijk om alle belangrijke informatie van uw zonnepanelen af te lezen op uw p.c., tablet of smartphone.

In Aanbouw levert deze zonnepanelenset van Yingli compleet met standaard 10 jaar garantie en met 82% garantievermogen na 25 jaar. In combinatie met de energiemonitoring box hebben de micro omvormers 25 jaar garantie.

Deze zonnepanelenset heeft een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, evenals duidelijke garanties om uw eigen energie op te wekken en uw huidige energiekosten te verlagen. Het montagesysteem neemt voor een schuin dak ongeveer 15m2 ruimte in. Voor een plat dak is dit 31m2 dakoppervlakte.

In Aanbouw | Hoefweg 34a | 2678 KK De Lier | T: 0174 75 29 00 | E: info@in-aanbouw.nl

Copyright 2011 © InAanbouw. Alle rechten voorbehouden.