Projecten

Projecten

Bij het plaatsen van een aanbouw, dakkapel of garage, komt altijd meer kijken dan het gebruik van de normale bouwmaterialen als steen, hout etc. Juist op het gebied van afwerking kunt u bepalen welke uitstraling een gebouw krijgt. Denkt u daarbij aan onderstaande aandachtspunten;
• Deurbeslag
• Schilderwerk
• Vloerbedekking
• Tegelwerk
• Elektra (afmontage)
• Verlichting
• Ventilatie

Bij In Aanbouw staan wij op uw verzoek uitgebreid stil bij al deze zaken. Hierdoor krijgt uw wens voor extra ruimte, een persoonlijke uitstraling waardoor uw woning eigen”wordt.

Aanbouw


Bij In Aanbouw zijn we gespecialiseerd in uitbreidingen en verbouwingen van particuliere woningen. Onze aanbouwen en serres vergroten uw huis en uw woonplezier. En door onze unieke werkwijze beperken we de bouwtijd en de overlast tot een minimum. We kunnen het werk compleet voor u verzorgen. Van hulp bij het aanvragen van de bouwvergunning tot en met het ophangen van de schilderijen als alles klaar is.

Dakkapel


Wij plaatsen uw dakkapel in één dag. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het komende weer. Onze dakkapellen worden naar uw wensen in onze eigen werkplaats geprefabriceerd en kunnen dus elke mogelijke afwerking en materiaal keuze krijgen. Wij leveren alle mogelijke soorten kozijnen en dak-afwerkingen. Niets is ons te gek.

Na het plaatsen van een dakkapel volgt veelal ook de verdere afwerking van de zolderkamer. Doordat wij voor het plaatsen van de dakkapel altijd een kraan bij de hand hebben, kunnen wij direct de benodigde materialen voor de binnenafwerking op de gewenste plek neerzetten. Dit scheelt tijd, geld en vooral veel overlast in uw woning. De materialen hadden anders immers over de trap naar boven gegaan.

Garage / Schuur / Overkapping


Heeft u wat meer ruimte rondom uw woning, en droomt u al geruime tijd van een ruime schuur waarin u niet alleen uw fiets, maar ook de auto en misschien nog wel meer kunt wegzetten? Maak dan eens een afspraak met In Aanbouw. Wij kunnen u helpen deze wensen te realiseren. Doordat wij een simpel maar doeltreffend bouwsysteem hebben ontwikkeld kunnen wij tegen redelijke kostprijs een zeer doeltreffend eindresultaat behalen. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden.

Meubels op maat


Voor speciale oplossingen binnen uw woning of bedrijf kunnen wij u ook van dienst zijn in het adviseren, produceren en monteren van elk gewenst meubelobject. In zowel massief als kunststof zijn de mogelijkheden eindeloos.

Speciaal op maat


Er blijven altijd bepaalde wensen in of rond het huis waarvan u niet goed weet bij welk bedrijf u hiermee het beste kunt aankloppen. Het kan hierbij gaan om bijzondere poorten/hekwerken van hout of metaal, maar ook bijvoorbeeld over engelse buitenkeukens gemaakt van een bijzonder soort eiken. Door de aanwezige houtkennis binnen ons bedrijf, kunnen wij u wellicht helpen een passende oplossing te bieden. Wij staan u graag bij met onze visie en tips.

Opbouw

overkapping

In Aanbouw | Hoefweg 34a | 2678 KK De Lier | T: 0174 75 29 00 | E: info@in-aanbouw.nl

Copyright 2011 © InAanbouw. Alle rechten voorbehouden.