Over ons

Bus

Even voorstellen?

Klik hier voor meer foto's

Wij zijn aangesloten bij

Over ons
In 2008 is In-Aanbouw opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van aanbouwen en het realiseren van grondige verbouwingen. In-Aanbouw richt zich speciaal op u als particuliere klant. Klanttevredenheid, kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Hierin staat een goede communicatie en een overzichtelijke planning centraal. Wij zijn er om uw wensen te realiseren en hebben de expertise in huis om al uw zorgen uit handen te nemen.


Bouwgarant
Ook zekerheid  bij u als klant is belangrijk. Door de huidige situatie die in de bouw is ontstaan, is het belangrijk dat u kunt rekenen op een garantiefonds. Zo kunt  u altijd rekenen op een goede afwikkeling van de geplande werkzaamheden.Wij zijn daarom aangesloten bij BouwGarant. Om deelnemende bedrijven te controleren, is een aantal vereisten op het gebied van kwaliteit, ervaring en vakmanschap opgesteld.
Alle deelnemers van BouwGarant worden periodiek getoetst door twee onafhankelijke organisaties.
Het beleid van BouwGarant is gericht op het bieden van optimale dienstverlening aan zowel opdrachtgevers als aannemers. BouwGarant onderhoudt nauwe banden met de branchevereniging voor de bouw; www.bouwendnederland.nl

Het geeft voldoening om samen met u, en onze vaste groep vakkundige onderaannemers een project als bijvoorbeeld een aanbouw, dakkapel of garage tot een goed resultaat te brengen.Wij vinden echter dat onze service net iets verder moet rijken dan dat. Denk ook eens aan uw buren. Wij gaan vooraf altijd eerst kennis maken met uw naaste buren. Het is ten slotte ook een project waar zij mee te maken krijgen. Verder vind ik dat de rest van de omgeving best mag weten “wie er toch voor die container” heeft gezorgd. Het rondsturen van een informatiebrief in de straat verschaft dan een hoop duidelijkheid. Het bouwproces heeft een mooi eindresultaat, maar in de tussentijd is het ook belangrijk dat de ruimtes en de omgeving schoon worden gehouden. Wij vinden dat u mag verwachten, dat na iedere werkdag de bouwplaats netjes word achtergelaten zodat u ‘s avonds al kunt voorgenieten van het eindresultaat zonder door het stof heen te hoeven kijken.

Bouwen met Zorg noem ik dat.

Met vriendelijke groeten,

Jeffry van der hoeven

In Aanbouw | Hoefweg 34a | 2678 KK De Lier | T: 0174 75 29 00 | E: info@in-aanbouw.nl

Copyright 2011 © InAanbouw. Alle rechten voorbehouden.