Garantie

Bouwgarant

 

Klik hier voor meer foto's

Wij zijn aangesloten bij

Garantie
In-Aanbouw begrijpt als geen ander dat een aanbouw, dakkapel of een grote verbouwing een grote investering is en dat het uitgeven van een dergelijk bedrag mensen onzeker maakt. Vandaar dat wij daarin extra zekerheid aan u willen bieden. Alle opdrachten worden uitgevoerd conform de modelovereenkomst van de Vereniging Eigen Huis.


In-Aanbouw is aangesloten bij BouwGarant

Bij In-Aanbouw geen betaling vooraf, maar betaling in termijnen na afronding van vastgestelde onderdelen van de bouw.

In-Aanbouw voldoet aan alle door de overheid gestelde eisen ten aanzien van bouwkundige normen, veiligheid, milieu en arbo. In-Aanbouw geeft vooraf een complete kostenopgave met specificatie van werkwijze, planning en materialen. In-Aanbouw heeft een doorlopende CAR-verzekering die in alle gevallen de aansprakelijkheid dekt.


Specifieke garanties

• 10 jaar op geheel casco
• 10 jaar op kozijnen
• 10 jaar op beglazing
• 10 jaar op dakbedekking
• 5 jaar op plafond- en wandsystemen
• 5 jaar op stucadoorswerk
• 3 jaar op C.V. en radiatoren
• 3 jaar op gas- en waterleiding
• 3 jaar op elektra (zwakstroom)
• 2 jaar op hang- en sluitwerk
• 1 jaar op schakelmateriaal
• 1 jaar op kit- en voegvulling

(geen garantie op door u aangeleverde materialen.)


Hoe gaat alles in zijn werk?

U heeft er waarschijnlijk geen idee van wat er allemaal komt kijken om uw huis groter, comfortabeler en stijlvoller te maken. Hier kunt u lezen hoe dit stap voor stap in z'n werk gaat. En zoals u kunt zien maken we er veel werk van.


Praatwerk

Vooraf overleggen we met u wat uw wensen zijn. Elk detail wordt doorgespreken. Zo weten zowel u als wij eigenlijk van te voren dat u tevreden zult zijn met het resultaat.


Tekenwerk

Omdat alle betrokken vaklieden precies moeten weten wat er moet gebeuren en hoe het moet gebeuren, maken we van elke opdracht een gespecificeerde bouwtekening. Deze wordt ook gebruikt voor het aanvragen van een eventuele bouwvergunning.


Constructiewerk

Een erkend constructeur berekent en tekent de constructie. Om er zeker van te zijn dat het resultaat degelijk en duurzaam is.


Regelwerk

Bouwcheck: deze doet u op  www.vrom.nl en u ziet meteen of u een bouwvergunning nodig heeft en zo ja welke.

Bestemmingsplan: toets uw bouwplan aan het bestemmingsplan van uw gemeente, bijvoorbeeld om tezien hoeveel procent van uw kavel u mag bijbouwen.

Bouwaanvraag: deze wordt compleet door ons verzorgd, inclusief het invullen van alle benodigde formulieren. De legeskosten van de bouwvergunning worden apart aan u in rekening gebracht.

Tip: Wij adviseren u uw buren van te voren op de hoogte te stellen van de voorgenomen verbouwing.

Heiwerk

Als heiwerk nodig is, gebruiken wij meestal holle stalen buispalen die in de grond worden gevuld met beton. Een werkwijze waarvoor geen zwaar heiwerk nodig is, waardoor overlast voor u en de omgeving wordt vermeden. Ook handig: door gebruik te maken van een kleine heimachine kan overal goed worden gewerkt. Geen plek is op deze wijze onbereikbaar.

Graafwerk

Op de dag van het graafwerk wordt al vroeg een grondcontainer bij u in de straat geplaatst. Het graafwerk gebeurt met een kleine graafmachine, die niet zoveel lawaai maakt en geringe trillingen veroorzaakt.

Met een zogenaamde dumper (rupsvoertuig) wordt direct de overtollige grond in de container afgevoerd. Deze grondcontainer wordt nog dezelfde middag opgehaald, dus minimale overlast voor u en de buurt.

Funderingswerk

Om efficient te kunnen werken passen wij voor het storten van de fundering meestal een prefab tempex (polystyreen) bekisting toe. Deze u-vormige bakken zijn niet alleen snel te plaatsen, ze geven bovendien een hoogwaardige isolatie tegen kou vanuit de grond.

Vloerwerk

Systeemvloer: deze is meestal van polystyreen met betonnen liggers er tussen. Daarover komt een wapeningsnet waarna het beton wordt gestort. De bestaande of nieuwe kruipruimte krijgt voldoende ventilatievoorzieningen. Indien gewenst monteren we een kruipluik.

Metselwerk

Traditionele spouwmuur: bestaat uit een kalkzandsteen, een binnenspouwblad, spouwisolatie, een kluchtspouw en gevelmetselwerk en is circa 32 centimeter dik. Waar mogelijk passen wij deze spouwmuur het liefst toe.

Houtskeletbouw: bestaat uit een houtskelet geisoleerd binnenspouwblad, een luchtspouw en gevelmetselwerk, totale dikte circa 24 centimeter. Waar nodig kan hiermee ruimtewinst worden behaald.

Staalconstructiewerk

Om het gewicht van de nieuwe dakbalklaag en het metselwerk van de eerste verdieping te kunnen dragen, passen we een stalen bint toe. Door een slimme constructie zorgen we dat het bestaande plafond doorloopt, waardoor niet zichtbaar is dat er werd aangebouwd.

Sloopwerk

Sloopwerk is onvermijdelijk, maar we vermijden ongemak en overlast. Waar nodig plaatsen we vooraf een stofscherm. Bovendien slopen we de oude pui pas als de nieuwe constructie glas- en waterdicht is.

Dakwerk

Platdakconstructie: geisoleerd en voorzien van een tweelaagse dakbedekking met naar wens een lichtkoepel.

Schuindakconstructie: geisoleerd en afgewerkt met dakpannen en naar wens een dakvenster.

Glazen dak: mogelijk in serres, waardoor het buitengevoel wordt versterkt.

Dakbedekking: deze bestaat uit twee lagen met een leislag afwerking in kleur.

Raamwerk

Gevelkozijnen: naar keuze in duurzaam hardhout, kunststof of aluminium

Schuifpuien: ook hier kiest u uit hardhout, kunststof of aluminium. Deze keuze is persoonlijk.

Afwegingen zijn: onderhoud, design en het milieu.

Kleurafwerkingen: elke RAL kleur is leverbaar

Glas en ventilatieroosters: afhankelijk van de situatie ter plekke levrbaar in tal van soorten en uitvoeringen.

Hang- en sluitwerk: Wij passen waar mogelijk hang-en sluitwerk toe dat voldoet aan het 'Politiie-keurmerk Veilig Wonen".


Vloerwerk

Zand-cement dekvloer: de betonnen systeemvloer wordt afgewerkt met zandcement. Wij adviseren u over de in acht te nemen droogtijd, die afhankelijk is van de laagdikte. Per centimeter geldt een week droogtijd. Voordat u vloerbedekking legt, vooral bij toepassing van parket of laminaat, kunt u beter eerst een vochtmeting laten uitvoeren.


Stucwerk

Naar wens worden de wanden behang- of sauceklaar opgeleverd, maar wij kunnen ze ook voorzien van spachtelputz, (spack) spuitwerk of vezelbehang. Het plafond kan onafgewerkt maar ook gestuct worden opgeleverd.

Schilderwerk

Indien dit met u is overeengekomen verzorgen wij professioneel schilderwerk, exact volgens uw wensen.

Voegwerk

Samen met de steensoort geeft de voeg karakter aan een gebouw. Het metselwerk kan door ons worden voorzien van elke soort voeg, maar uiteraard dient die te passen bij de bestaande voeg in de rest van het pand.

Verwarmingswerk

Een nieuwe ruimte vereist ook uitbreiding van uw verwarmingssysteem. 

Radiatoren: wij zorgen voor perfecte plaatsing en aansluiting van nieuwe radiatoren, waarbij u tegenwoordig kunt kiezen uit tal van stijlen in vormgeving, van ouderwets klassiek tot strak eigentijds design.

Convectorput: waar mogelijk en wenselijk plannen we een of meer convectorputten die zorgen voor warmte vanuit de grond op plaatsen waar geen radiatoren mogelijk zijn, zoals bij schuifpuien.

Elektrawerk

Vanzelfsprekend zorgen we ook dat in uw nieuwe leefruimte voldoende wandcontactdozen, aansluitingspunten voor verlichting en schakelmateriaal worden geinstalleerd. Ook de voorzieningen voor tv, radio, stereo en internet worden professioneel aangelegd. Bij het bepalen van de juiste plekken baseren we ons op uw toekomstige inrichting van de ruimte(s), zodat de voorzieningen daar komen waar u ze nodig heeft.

Schoonmaakwerk

Als het werk gedaan is, gaan we weer aan het werk, ditmaal om alles op te ruimen en opleveringsschoon te maken.

Oplevering

Bij de oplevering lopen we samen met u langs de vernieuwingen. Controleer ons werk gerust kritisch, want dat hebben we uiteraard eerst zelf al gedaan. Daarom durven we u een zorgeloze werking van alles te garanderen, maar ook de leveranciers van de gebruikte onderdelen geven u optimale zekerheid.

U ontvangt van ons alle garantiebewijzen van de onderdelen die zijn toegepast. 

In Aanbouw | Hoefweg 34a | 2678 KK De Lier | T: 0174 75 29 00 | E: info@in-aanbouw.nl

Copyright 2011 © InAanbouw. Alle rechten voorbehouden.